Welkom op mijn vernieuwde website over mijn dorp Schoonebeek en omgeving.

 Deze site is in samenwerking met de site "oud-schoonebeek.nl" mijn vernieuwde website over mijn dorp Schoonebeek en omgeving.

 Dit de site "Schoonebeek Historie.nl", bevat in hoofdzaak de door mij verzamelde school foto's van de verschillende scholen in Schoonebeek..

 Voorts de bewoners van het dorp Schoonebeek door de eeuwen heen staat er op. De bewoners maar ook een deel van de inwoners voor zover wij die heb gevonden.

De luchtfoto's genomen omstreeks 1985 zijn nu ook op de site geplaatst vragen of opmerkingen laat het me weten.

 Dit is natuurlijk lang niet kompleet, als u dingen ontdekt die niet goed zijn of dingen hebt die missen, alstublieft laat het ons weten, kunnen we de zaak dan aanpassen.

 Als je nog materiaal teksten, of foto's hebt wat je denkt dat ook op de site hoort, of opmerkingen heb over de site alles is welkom, neem dan contact op via email naar "ïDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." of rechtstreeks naar de webmaster  "Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.".

 Ik hoop, dat u met veel plezier op mijn website rond zult kijken en dat u kunt vinden  wat voor u interessant is.

 Om naar de site www. oud-schoonebeek.nl tegaan klik hier

Jan Lamberts